κράτηση

APP-ολαύστε την παραγγελία σας ζεστή, φρέσκια και λαχταριστή!

Το Basilico Pizzeria κάνει την παραγγελία σου ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη μέσα από την οθόνη του κινητού σου με τη νέα του εφαρμογή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να την εγκαταστήσεις και είσαι έτοιμος.

Γιατί να κατεβάσω την εφαρμογή;

Για το νέο μενού φυσικά! Νέες δημιουργίες είναι διαθέσιμες να τις απολαύσεις και θα τις βρεις όλες στην εφαρμογή. Μάλιστα, μέσω της εφαρμογής σου δίνεται η δυνατότητα να φτιάξεις και τη δική σου πίτσα με τα υλικά που θέλεις εσύ.

Όχι μόνο αυτό, αλλά όσο παραγγέλνεις μέσω της εφαρμογής κερδίζεις.
Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι με κάθε σου παραγγελία λαμβάνεις στον λογαριασμό σου πόντους επιβράβευσης τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις όποτε θέλεις.

Τι άλλο μου προσφέρει η εφαρμογή Basilico;

Παραγγέλνοντας μέσα από την εφαρμογή έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις εάν θέλεις να πληρώσεις με κάρτα ή με μετρητά, εάν θέλεις να την παραλάβεις από το κατάστημα ή να έρθουν στο σπίτι με delivery, ενώ ενημερώνεσαι και για την εξέλιξη της παραγγελίας σου. 

 

Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιείς διαφορετικές διευθύνσεις από τον ίδιο λογαριασμό για το σπίτι, το γραφείο ή όπου αλλού θέλεις.

Η εφαρμογή διαθέτει εύχρηστο περιβάλλον και είναι φιλική προς τον χρήστη. Είναι διαθέσιμη για λογισμικό Android και IOS.

App-ολαύστε την παραγγελία σας με ένα κλικ.

Comments are closed.